Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser er gældende, når der indgås købsaftale med butik.character.dk

Hjemmesiden butik.character.dk drives af firmaet:

Character Localization ApS
Rådmandsgade 45A, 1.
2200 Copenhagen N
Denmark

E-post: publishing@character.dk
Telefonnummer: +45 25 56 86 17
CVR-nr.: 34738742

Character Localization beskæftiger sig med oversættelse- og forlagsvirksomhed.

Produktinformation:

På butik.character.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til butik.character.dk via main@character.dk

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Character accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Leveringsomkostninger er på 30 kr. for bestillinger under 500 kr. Bestillinger over 500 kr. kan vælges sendt fragtfrit. Bestilte varer leveres kun til adresser i Danmark.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på butik.character.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra butik.character.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til butik.character.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og butik.character.dk er først indgået, når butik.character.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra butik.character.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

Der er jvf. gældende lovgivning 24 måneders reklamationsret.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

butik.character.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for butik.character.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og butik.character.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Characters egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for butik.character.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

butik.character.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret

Meddeler køber butik.character.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler DOMÆNE.dk det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge PostNord og ikke alternative pakkedistributører, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtigpakke med PostNord.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Character betaler de modtagne beløb, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Hjemmesiden butik.character.dk drives af firmaet:

Character Localization ApS

Rådmandsgade 45A, 1.
2200 Copenhagen N
Denmark

E-post: publishing@character.dk
Telefonnummer: +45 25 56 86 17
CVR-nr.: 34738742

Forbehold for ændringer:

Character forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *