“#dkgame – historier fra den danske spilbranche” – ebog

120,00 DKK

#dkgame er der, du møder den danske spilindustri på de sociale medier. Denne bog er en lang række møder med de mennesker, som arbejder med at lave computerspil i Danmark.

Hør historierne fra spiludviklerne selv. Lær mere om den danske og nordiske spilbranche. Bliv introduceret til uddannelsesmuligheder, og læs om den typiske produktionsgang i spiludvikling – fra de helt små virksomheder, hvor få personer stykker en forretning sammen af drømme og hårdt arbejde, til de store, hvor mange mennesker sammen skaber de store AAA-produktioner.

Kategori:

Beskrivelse

Hvordan spiller du computerspil?

Måske lader du dig føre rundt i verdener af digitalt liv, mens du oplever en storslået historie? Måske sætter du bogstaver sammen for at dyste mod venner fra nær og fjern om at stave ord? Måske logger du ind hver dag for at komme videre i karrieren som dødelig snigmorder?

Eller også spiller du slet ikke computerspil? Men du kender nogen, der gør. Denne bog er til dig, der er nysgerrig efter at vide mere om computerspil, hvordan de bliver lavet, og særligt hvem der laver dem i Danmark. Den er fyldt med historier fra skyttegravene i spilvirksomhederne og introduktioner til uddannelser, støttemuligheder og brancheorganisationer.

Vi sender bogen som epub-fil pr. mail, når din bestilling er modtaget.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde ““#dkgame – historier fra den danske spilbranche” – ebog”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *